• Contacte


  Contactar Ampa:
  contacte@ampabetulia.cat
  Contactar Web:
  web@ampabetulia.cat

  ampa al facebook

  googlemaps

 • Web Escola Betúlia

  escola betulia

 • Web Coral Betúlia

  coral betulia

 • Adhesió al manifest

  Adhesió al manifest de SomEscola.cat
 • Anuncis

Nota sobre la subvenció per llibres escolars

L’Ajuntament de Badalona s’ha començat a reunir amb les escoles de Badalona per informar-les de la subvenció per a llibres de text per l’any vinent a les famílies de Badalona.

La subvenció ve condicionada a que el centre faci un projecte de reutilització de llibres. Sembla que s’estaria parlant d’una subvenció d’entre 80 i 120 Euros per alumne el primer any (import depenent del cicle). El cicle infantil queda exclòs de la subvenció. Per al segon any es parla d’uns 20 Euros més per reposició de llibres.  La subvenció es rebria en forma de val,  el primer any directament a cada família, i el segon any a les escoles.

A l’escola Betúlia es va apostar per un projecte pilot de reutilització voluntària. Aquest és el tercer any de la seva aplicació. Tot i això, encara s’està pendent de cobrar les subvencions corresponents (tant de la Generalitat com del mateix Ajuntament de Badalona) de l’any passat.

A les altres escoles, hi ha opinions de tots colors. N’hi ha que s’oposen frontalment a la reutilització, i d’altres que també ja ho tenen en marxa. En aquest moment les escoles es continuen reunint per contrastar impressions i presentar els seus dubtes a l’Ajuntament.

La comissió de reutilització del Betúlia, actualment es troba amb la falta de concreció del projecte, i la falta de marge de temps de cara al curs vinent, donat que ara ja s’haurien d’estar concretant els llibres del nou curs.
Esperem que ben aviat tinguem una proposta concreta de l’Ajuntament per poder aclarir bé els dubtes, veure les implicacions, i tractar-ho amb les famílies de l’escola.

Mentrestant, no podem fer plans ni assegurar res del cert.

Anuncis

Una resposta

 1. Gràcies per la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: